09-04-2018

Når 2 behandlere bytter behandling

Når to behandlere mødes og bytter behandling 

Det er fredag aften og jeg var taget en tur til Saunagus I Isbjørnen, Kan varmt anbefale det til andre, da det renser sindet. Under en samtale med Michael Larsen som er Akupunktør, får vi snakket om det alternative, og kommer ind på hvad det kan, vi bliver enige om at bytte en behandling om lørdagen.
Når man oplever det at bytte behandling, og kan mærke der sker noget til det bedre i kroppen ”woow”.

Vi mødtes ved Michael, allerede da jeg træder ind i lokalet mærker jeg kulden, som hurtigt forsvinder.
Jeg fornemmer en ældre dame på omkring de 70 år tynd lettere gråhåret, senere får jeg ind hun havde en terrier. Hun forsvinder dog hurtigt da jeg tuner ind. Beskrivelsen passer ifølge Michael på hans mor.

Han starter med at vise hvordan min energi flyder i kroppen, og hvilke organer der virker lidt som en stopklods. Hvad Michael ikke kunne vide var, at jeg godt var klar over der var lidt i mit system der trængte til at få åbnet op. Efter en måling på min krop, finder vi ud af det er min galdeblære og nyrer, det handler om frygten. Hmm nu bliver jeg nysgerrig Michael fortæller lidt om det de forskellige organer handler om, og fortæller hvad energierne giver et indblik i hvad der er for lavt i energi.

Vi starter med at jeg giver en behandling, og sagde at jeg ikke vil vide noget da jeg bruger min intuitive evner til at fornemme og mærke med. Efter behandling hvor jeg fangede de fleste skavanker, og hold da op når man mærker og fornemmer de smerter, tænker godt det ikke er mig der har dem.
Som sagt lover jeg aldrig noget, dog ved jeg at de fleste har oplevet en fremgang til det bedre efter en healing. Michael oplevede at der var løsnet op i hans muskler i lårene bagefter, noget han ikke kunne inden healing. Får også givet Michael nogle beskeder fra guiderne.

Nå men nu var det min tur, og det der med nåle er nok ikke lige mig. Michael er Akupunktør og en af de bedre. Jeg oplevede at han satte nålene i, og der kom med det samme en reaktion af varme, så kunne mærke at det virkede, kunne jo mærke energien kraftigere i mig.

Jeg ligger i en time, Michael fortæller at nålene skal bruge den tid for at opnå jin jang kommer i balance. 
I den time fornemmer jeg at nålene arbejder på, at der kommer balance i kroppen, imens der spiller noget roligt musik i baggrunden. 
Jeg vil på det varmeste anbefale Michael Larsen, døjer du fx med grøn stær og våd/tør AMD samt høfeber så tag dig den tid og besøg

Seneste kommentarer

27.11 | 00:11

Hejsa Betina
Bestiller du tid i November koster det 550.-
Ellers er det 600.-
Mvh Finn

26.11 | 19:00

Har "kolde"spots rundt om i huset. Hvad koster afdøde kontakt

26.08 | 05:09

Hej Birgitte
kan du ikke sende en sms til mig på mit nummer 30482676 så finder vi en tid til dig. Mvh Finn

26.08 | 04:33

Hej
Jeg har set dit opslag med healing af hest, jeg kunne godt tænke mig at prøve det.
Jeg har selv været hos dig engang for en del år tilbage.
Så jeg vil gerne booke en tid til hesten

Del siden